Primul grup masiv de elevi care s-au înscris la Sport Ok! 2023: Școala Gimnazială Bernady din Târgu Mureș! Felicitări!

 > Uncategorized >  Primul grup masiv de elevi care s-au înscris la Sport Ok! 2023: Școala Gimnazială Bernady din Târgu Mureș! Felicitări!
0 Comments

Doi profesori inimoși din Târgu Mureș au decis să aducă la Festivalul de sport pentru copii Sport Ok! care se va desfășura în 23-24 septembrie la Târgu Mureș un grup masiv de elevi ai școlii unde predau.

Krisztina Vita-Enescu și Varo Gyula au înscris un grup de 50 de elevi și dețin până la ora actuală recordul la numărul de elevi care vor vizita organizat acest eveniment. În 2022 și 2021 profesorul ludușean Stan Emil a depășit recordurile cu grupuri de peste 40 de elevi. În 2022 s-au înscris peste 44 de grupuri de elevi de la diferite școli din județul Mureș, aproximativ jumătate de prin tot județul și jumătate din Târgu Mureș.

În 2023 Sport OK! Vine cu noutăți deosebite: în prima zi, sâmbătă 23 septembrie 2023 va avea loc târgul de sporturi cu peste 40 de sporturi care se pot încerca pe loc (de la scrimă și tir cu arcul, pe la fotbal, baschet, volei și ciclism și până la călărie, locuri de joacă cu tematică spotivă și o varietate imensă de activități de tip out-door: escaladare, caiac, activități tipice Salvamont și SMURD.

A doua zi, duminică 24 septembrie 2023 va avea loc Ziua Porților Deschise la Aerodromul din strada Libertății unde se vor prezenta sporturile specifice: parașutism, planorism, zboruri demonstrative și parapantă. Aeroclubul Târgu Mureș pregătește o expoziție de avioane, planoare și tehnologie specifică care va putea fi ”inspectată” de micii aviatori. Timp de câteva ore vizitatorii vor avea ce să vadă și să simtă la fața locului.