COVID – update!

0 Comments

Ro HU

Din punct de vedere al legislației de prevenire a răspândirii virusului COVID-19 în vigoare la această oră, acest eveniment se încadrează la categoria de târg cu standuri care asigură un flux continuu de oameni și nu creează aglomerări de oameni.

Având în vedere acest aspect, suntem obligați să respectăm trei reguli importante:

1. Distanțarea socială – minim 1 metru între vizitatori și respectiv evitarea aglomerării unor zone din perimetrul târgului, inclusiv prin intervenția organizatorilor și a reprezentanților cluburilor.

2. Toate standurile vor fi dotate cu dezinfectant și vor dezinfecta regulat echipamentele din stand.

3. În eventualitatea unor vârfuri de aglomerație se va solicita purtarea măștii astfel încât să acopere atât nasul cât și gura.

COVID – előírások!

A COVID -19 járvány megfékezésére irányuló, jelenleg érvényben lévő határozat szerint a rendezvény a vásár kategóriába esik, ami azt jelenti, hogy a résztvevők folyamatos mozgásban vannak, értelemszerűen nem alakulnak ki nagy tömegek hosszabb időre.

Ennek fényében három fő szabályt kell betartani:

1. Távolságtartás – legkevesebb 1 méteres távolságot megtartani a látogatók között, és, ezzel egyidőben a vásár területén elkerülni a nagyobb tömegek kialakulását.

2. Az összes kiállító standjánál kézfertőtlenítő lesz kihelyezve, a kiállított eszközöket rendszeresen fertőtlenítik.

3. Abban az esetben, ha rövid időre egy-egy helyszínen kialakul kisebb tömeg, kötelező a maszk szakszerű viselése ol módon, hogy eltakarja a szájat és az orrot is.